Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De najaarscursus schilderen met olieverf start in de week van 19 september 2022. De cursus bestaat uit 10 lessen en het cursusgeld is 300 euro.

De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Alle cursussen zitten vol. Stuur een mail naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt en je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de cursustijden. Je krijgt z.s.m. bericht. Op zondag 18 december geef ik een schilderworkshop van 10 tot 15 uur. De kosten zijn 75 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal. De workshop zit vol maar je kunt je nu al opgeven voor de volgende workshop in januari.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: