Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De voorjaarscursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 21 januari 2019. Je kunt je hier online inschrijven met aftrek van gemiste lessen.

De voorjaarscursus schilderen met olieverf bestaat uit 16 lessen, waarvan 1 op lokatie. Het cursusgeld bedraagt € 392. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum en heeft een eigen parkeerterrein. Het is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier onder andere voorbeelden zien van de recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging. De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. .


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Informatie en opgave bij Anneke Kerkhof
tel. 030-2512605 of 06-50250131
e-mail: info @ anneke-kerkhof.com