Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De voorjaarscursus schilderen met olieverf is gestart in de week van 23 januari 2023. De cursus bestaat uit 12 lessen en het cursusgeld is 360 euro.

De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Alleen op de donderdagochtend is nog 1 plek vrij. Stuur een mail naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt of als je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de andere cursustijden. Je krijgt z.s.m. bericht. De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging.

Op zondag 5 maart geef ik een schilderworkshop van 10 tot 15 uur in mijn atelier. De kosten zijn 75 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal. Er zijn nog enkele plekken vrij. Als je interesse hebt kun je je vrijblijvend opgeven om op de hoogte te worden gehouden van komende data.


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: