Aanbod cursussen in eigen atelier in Utrecht
 
De najaarscursus schilderen met olieverf start in de week van 18 september. De cursus bestaat uit 10 lessen, waarvan 1 op lokatie. Het cursusgeld is 300 euro.

. De schildercursus wordt gegeven in mijn grote en lichte atelier in de Concordiastraat 68 in Utrecht. Het atelier ligt dichtbij het centrum, heeft een eigen parkeerterrein en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De cursustijden zijn op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Alle cursussen zitten vol.. Stuur een mail naar annekekerkhof0@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt of als je je vrijblijvend wilt laten bijschrijven op de wachtlijst voor een van de cursustijden. Je krijgt z.s.m. bericht. De cursus is geschikt voor zowel (totale) beginners als (ver)gevorderden. Door de kleine groepen is er ruim aandacht voor ieders ontwikkeling. Er zijn gezamenlijke, wisselende opdrachten, die ieder op eigen wijze uitvoert, geholpen door tips en aanwijzingen. Om een idee te krijgen kun je hier voorbeelden zien van een paar recente onderwerpen actueel stilleven, zwierig en beweging.

Op zondag 23 juli geef ik weer een schilderworkshop van 10 tot 15 uur in mijn atelier. De kosten zijn 75 euro, inclusief lunch, exclusief materiaal. Er zijn nog enkele plekken vrij. Het thema is: schilder een dier met als extra opdracht voor gevorderden: schilder een dier met uitdaging. Bij opgave hoor je hier meer over..


        

Als je klikt op de volgende link zie je een filmpje dat tijdens een les in het atelier werd opgenomen door U-Stad t.v. De opnamen waren tijdens een les met een flamenco-model.Individuele schilderlessen

Individuele lessen bieden de mogelijkheid van een meer intensieve begeleiding.
Desgewenst kunnen specifieke technieken of onderwerpen behandeld worden.
Prijs: in overleg.

Voor meer informatie, kun je een mail sturen via onderstaand formulier:

naam:
mail:
tekst: